• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک گوشت با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه بورک گوشت

    طرز تهیه بورک گوشت:

    مواد لازم:

    • سه عدد یوفکا
    • مواد سس:
    • یک استکان روغن مایع
    • 4قاشق غذاخوری آرد
    • یک قاشق چایخوری کوچک جوش شیرین
    • یک قاشق مربا خوری سرکه

    مواد میانی:

    • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    • 5عدد پیاز
    • نمک
    • فلفل سیاه پودر فلفل قرمز آویشن
    • کمی روغن مایع
    • 400 گرم پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده

    برای رومال:

    • دو عدد زرده تخم مرغ و کنجد

    طرز تهیه بورک گوشت:

    پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن مایع تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود ادویه ها را اضافه کرده و 20 دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم.


    هر یوفکا را 6 قسمت می کنیم . مواد سس را با هم مخلوط می کنیم و کمی از سس روی یوفکا پخش می کنیم . از مواد گوشتی و پنیر رنده شده قیمت پهن یوفکا می گذاریم و رول می کنیم بدون فشردن. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم . با زرده رومال زده و کنجد می پاشیم و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
    نوش جان

    طرز تهیه بورک گوشت

    About The Author