شیرینی قرابیه پرتقالی

شیرینی قرابیه پرتقالی : طرز تهیه با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
شیرینی قرابیه پرتقالی

طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی :

مواد لازم:

  • 100-110گرم کره
  • یک و نیم لیوان آرد( 150 گرم )
  • یک و نیم لیوان نشاسته ذرت ( 150 گرم )
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک استکان پودر شکر
  • یک قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده
  • یک پاکت وانیل
  • یک قاشق کوچک چایخوری پکینگ پودر

برای روی قرابیه:

  • 125گرم شکلات تلخ و یا شیری

طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی:

تخم مرغ و پودر شکر را با هم زن مخلوط کنید کره نرم شده را اضافه کنید و تا کرم رنگ شدن مخلوط هم بزنید.
بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را در آخر به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید روی خمیر را پوشانده و 15دقیقه استراحت دهید.


به اندازه گردو از خمیر برداشته با کف دست گرد کنید و کمی فشار دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است با فاصله بچینید. و با چنگال یک طرف خمیر ها را فشار دهید.
و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده 10-15دقیقه بپزید. ولی نگذارید رنگ قرابیه ها تغییر کند.


بعد از سرد شدن قرابیه ها شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و قسمت سالم قرابیه را داخل شکلات کرده و با پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image