طرز تهیه کالبورباستی :
مواد لازم:
- 125گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- یک استکان ماست
- یک عدد تخم مرغ
- نصف پاکت پکینگ پودر (نصف قاشق غذاخوری )
- یک پاکت وانیل
- دو قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا )
- آرد
برای وسط شیرینی:
- پودر پسته یا گردو
مواد شربت:
- سه و نیم لیوان شکر
- سه و نیم لیوان آب
طرز تهیه کالبورباستی:
ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب را می جوشانیم بعد از به جوش آمدن 5-6قطره آبلیمو اضافه می کنیم و 10دقیقه می جوشانیم.
امام مواد خمیر به جز آرد را مخلوط می کنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود .
خمیر را به اندازه 35 گرم چانه می کنیم و به هر شکی که خواستین فرم می دهیم و از پودر پسته داخلش گذاشته و در سینی فر می چینیم.
در فری که از قبل روی 160درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم.
5 دقیقه بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی شیرینی ها می ریزیم . پشت و رو می کنیم تا شربت خوب به خورد شیرینی برود.
نوش جان