طرز تهیه شیرینی تاس کادایف:
مواد لازم:
- یک لیوان شیر ولرم
- یک لیوان آب ولرم
- یک استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
- یک و نیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
- دو قاشق مرباخوری کوچک خمیر مایه خشک فوری
- دو قاشق مرباخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
برای داخل شیرینی:
- یک کاسه گردوی خرد شده
- روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی شیرینی:
- خامه سر شیر پودر پسته گردو به دلخواه
مواد شربت:
- دو لیوان شکر
- دو لیوان آب
- یک برش لیمو
طرز تهیه شیرینی تاس کادایف:
ابتدا شربت را آماده می کنیم . شکر و آب و یک برش لیمو را می جوشانیم.. بعد از به جوش آمدن با حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم تا قوام بگیرد تا شیرینی خمیر نشود. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل خنک شود. حتی می توانیم شب شربت را داخل یخچال بگذاریم و روز بعد استفاده کنیم تا کامل سرد باشد.
تمام مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم . قوام خمیر باید شل باشد. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. داخل تابه نسوز داغ مثل پنکیک با ملاقه از مواد ریخته و با حرارت متوسط یک طرف را می پزیم. بعد از پخت یک طرف روی دستمال سفره تمیزی قرار می دهیم . رویش را می پوشانیم تا خشک نشود .
وقتی تمام خمیر تمام شد با قاشق چایخوری مقداری گردو داخلشان می گذاریم. با دست کناره ها را فشار می دهیم تا داخل روغن باز نشود . در روغن داغ سرخ می کنیم . بلافاصله داخل شربت سرد می اندازیم . 3_4 دور برگردانده و از شربت خارج کرده و در ظرف می چینیم . به دلخواه تزئین می کنیم.
نوش جان