نان گردویی دارچینی

نان گردویی دارچینی : طرز تهیه با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی نان
نان گردویی دارچینی

طرز تهیه نان گردویی دارچینی:

مواد لازم:

  • یک عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شیر ولرم
  • یک چهارم لیوان شکر
  • 75گرم کره نرم
  • نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
  • نوک انگشت نمک
  • 3/5لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید )

مواد میانی :

  • 2-3قاشق غذاخوری گردو
  • دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • برای روی نان بعد از در آوردن از فر:
  • مارمالاد زرد آلو ( عسل یا سس کاراملی هم می توانید استفاده کنید )

طرز تهیه نان گردویی دارچینی:

خمیر مایه را داخل شیر ولرم حل کنید . بقیه مواد را به تدریج اضافه کنید. آرد را کم کم مخلوط کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.

خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و مواد میانی را روی خمیر پخش کنید. خمیر را رول کنید و برش بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است بچینید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید . در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده بپزید و بعد از خارج کردن از فر با فرچه روی نان ها مارمالاد بزنید.


روی نان ها را کمی با دستمال تمیز بپوشانید تا نرم بمانند.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image