• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان گردویی دارچینی : طرز تهیه با روش اسان در خانه

    نان گردویی دارچینی
    نان گردویی دارچینی

    طرز تهیه نان گردویی دارچینی:

    مواد لازم:

    • یک عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شیر ولرم
    • یک چهارم لیوان شکر
    • 75گرم کره نرم
    • نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
    • نوک انگشت نمک
    • 3/5لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید )

    مواد میانی :

    • 2-3قاشق غذاخوری گردو
    • دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
    • یک قاشق چایخوری دارچین
    • برای روی نان بعد از در آوردن از فر:
    • مارمالاد زرد آلو ( عسل یا سس کاراملی هم می توانید استفاده کنید )

    طرز تهیه نان گردویی دارچینی:

    خمیر مایه را داخل شیر ولرم حل کنید . بقیه مواد را به تدریج اضافه کنید. آرد را کم کم مخلوط کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.

    خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و مواد میانی را روی خمیر پخش کنید. خمیر را رول کنید و برش بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است بچینید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید . در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده بپزید و بعد از خارج کردن از فر با فرچه روی نان ها مارمالاد بزنید.


    روی نان ها را کمی با دستمال تمیز بپوشانید تا نرم بمانند.
    نوش جان

    About The Author