طرز تهیه کیک مالاگا:
مواد مورد نیاز:
- 3 عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- نصف لیوان شیر
- یک استکان روغن مایع
- دو و نیم قاشق غذاخوری کاکائو
- یک و نیم لیوان آرد
- دو قاشق غذاخوری نشاسته
- یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
- یک پاکت وانیل شکری(نصف قاشق چایخوری)
برای تهیه کرم:
- 700 گرم شیر
- یک و نیم قاشق غذاخوری آرد
- دو قاشق غذاخوری نشاسته
- یک لیوان شکر
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق کره
- یک پاکت پودر کرم شانتی12 عدد موز
- یک استکان شیر برای خیس کردن شیر
مواد مورد نیاز گاناش:
- یک قوطی خامه 200 گرمی
- 150 گرم شکلات تلخ
پسته یا گردو خرد شده برای تزئین
طرز تهیه کیک مالاگا:
ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود بعد روغن مایع و شیر را مخلوط کنید و همه مواد خشک را اضافه کنید و در خیلی کم در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. قالب پیرکس سایز بزرگ را چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب ریخته و در فری که روی 170 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین حدود 20 دقیقه با کنترل بپزید و پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.
وقتی کیک را داخل فر گذاشتید کرم را آماده کنید به غیر از کره و کرم شانتی همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید وقتی جوشید و قوام گرفت از روی حرارت برداشته و یک قاشق کره مخلوط کنید و روی کرم را با پلاستیک بپوشانید تا رویه نبندد و بگذارید تا سرد شود.
وقتی کیک سرد شد با یک استکان شیر سرد کیک را خیس کنید.
پودر کرم شانتی را روی کرم اضافه کرده و 3_4 دقیقه با دور تند همزن بزنید. و یکدست روی کیک پخش کنید.
و مانند ویدئو موزها را روی کیک بچینید.
برای گاناش خامه را گرم کنید وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود 5 دقیقه صبر کنید و بعد سس شکلاتی را روی موزها بریزید. و با پسته خرد شده و شکلات آب شده تزئین کنید و حداقل 2_3 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو کنید.
نوش جان