طرز تهیه شیرینی کونفه :
مواد مورد نیاز:
این مواد برای تابه 28 سانتی و 8 نفره هست.
- 400 گرم کادایف
- 100 گرم کره
- یک بند انگشت کمتر از یک استکان روغن مایع
- 250 گرم پنیر موزارلا بی نمک
- برای چرب کردن تابه:
- نصف قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری شیره انگور
مواد مورد نیاز برای شربت:
- یک لیوان شکر(لیوان فرانسه)
- یک لیوان آب
- 2_3 قطره آبلیمو
طرز تهیه شیرینی کونفه:
ابتدا داخل ظرف کوچکی نصف قاشق کره و شیره انگور را مخلوط کنید.
کادایف را ریز خرد کنید و رشته ها را از هم باز کنید کره آب شده و روغن مایع را مخلوط کنید و به رشته ها اضافه کنید و همه رشته ها را خوب چرب کنید.
شکر و آب و لیمو را مخلوط کنید 10 دقیقه جوشانده و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شود.
تابه را با مخلوط کره و شیره خوب چرب کنید نصف کادایف ها را داخل تابه بریزید و خوب با دست فشرده کنید پنیر را با کمی فاصله از لبهها روی کادایف بچینید و بقیه کادایف را روی پنیر یکدست بریزد و با با دست فشرده کنید و با حرارت کم یک طرف کونفه را سرخ کنید داخل بشقاب برگردانید دوباره تابه را چرب کنید و کونفه را داخل تابه گذاشته و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
شربت ولرم را روی شیرینی داغ بریزید و با پودر پسته تزئین کنید و به حالت داغ سرو نمایید.
نوش جان