• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا مثلثی به روش اسان در خانه

    طرز تهیه باقلوا مثلثی
    طرز تهیه باقلوا مثلثی

    طرز تهیه باقلوا مثلثی :

    مواد مورد نیاز:

    • یک بسته یوفکای باقلوا(700گرمی)
    • 200 گرم کره
    • یک استکان روغن مایع
    • گردوی خرد شده(پسته یا فندق)
    • مواد شربت:
    • 4/5 لیوان شکر
    • 5 لیوان آب
    • یک برش لیمو

    طرز تهیه باقلوا مثلثی :

    ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم وقتی به جوش آمد یک برش لیمو اضافه کرده و 20_25 دقیقه با حرارت کم جوشانده و از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا کامل سرد شود.
    کره را آب کرده و یک استکان روغن مایع اضافه می کنیم.


    یک ورق یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و با مخلوط کره و روغن مایع خوب چرب می کنیم و یوفکای بعدی را رویش قرار داده و دوباره چرب می کنیم تا چهار لایه این کار را تکرار می کنیم.


    بقیه یوفکاها را هم به این ترتیب چهار تا چهار تا روی هم قرار می دهیم و وسطشان را چرب می کنیم. به عرض 3_4سانت برش زده و گوشه هر برش گردو قرار داده و مانند ویدئو مثلثی تا می زنیم و در سینی فر می چینیم. و دوباره روی باقلوا ها را چرب می کنیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کامل طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم. بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی باقلوای داغ میریزیم و 2_3ساعت زمان می دهیم تا شربت جذب باقلواها شود.
    نوش جان

    About The Author