طرز تهیه نان سیر و بادمجان :
اول خمیر رو آماده کنید
نصف لیوان شیر ولرم حدودا چهل درجه روبایک قاشق غذاخوری مایه خمیر ویک قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنی توی ظرف در دار میزاری بعد از ده دقیقه آماده میشه
مایه خمیرآماده رو با آردالک شده ونصف باقی مونده شیر ویک قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم . ورز میدیم بعد سی وپنج گرم کره نرم شده داشتیم که به خمیراضافه میکنیم ومجدد ورز میدیم. خمیرباید پانزده دقیقه ورز بدید وبکوبید تا خمیر لطیفی بدست بیاد. بعد توی قابلمه ای که از قبل چرب کردید بزارید .روی ظرف رو بپوشانید یک ساعت الی یک ساعت و نیم استراحت بدید بعد مواد میانی رو آماده کنید
بادمجان کبابی رو پوست بگیرید پوره کنید بعد سیر رو بارنده یا گوشت کوب برقی پوره کنید نمک فلفل آویشن پودر سیر هرچی دوست داشتین بریزین دو قاشق هم پنیر خامه ای همه رومخلوط کنید
روی خمیر که به شکل مستطیل پهن کردید بریزید وصاف کنید بعد خمیررو رول کنید
وبرش بدید بعد استراحت دوم که یک ساعت زمان میبره فیلمها رو ببینید متوجه میشید ازسبزیجات تازه ریحون وتره جعفری خرد شده برای طعم بهتر میتونید استفاده کنید
درفر 200 درجه به مدت نیم ساعت قراربدید البته فرهای مختلف زمان ودما متفاوته
برای رومال از تخم مرغ و یک قاشق شیر و وانیل استفاده کردم. نان سیر و بادمجان شما اماده است!!