طرز تهیه قرابیه براونی کرمدار:
مواد مورد نیاز:
- 125 گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- یک استکان پودر شکر
- یک عدد تخم مرغ
- یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذا خوری)
- سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یک پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری)
- سه لیوان آرد
مواد شربت:
- یک و نیم لیوان شکر
- دو لیوان آب
- یک برش لیمو
مواد گاناش:
- 100 گرم خامه
- 200 گرم شکلات(تلخ یا شیری)
- یک قاشق غذاخوری کرم فندقی
- یک قاشق مرباخوری عسل
طرز تهیه قرابیه براونی کرمدار:
ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب و لیمو را 5 دقیقه جوشانده و بگذارید تا سرد شود.
کره روغن مایع پودر شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم بعد کاکائو را هم اضافه می کنیم پکینگ پودر وانیل و آرد را هم به مواد اضافه می کنیم آرد را به تدریج اضافه کنید به اندازه گردو از مواد برداشته و گرد کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید و در فری که روی 175 درجه گرم شده 20_25 دقیقه با کنترل بپزید.
20 دقیقه بعد از در آوردن از فر شیرینی ها را داخل شربت سرد شده بزنید و خارج کنید.
برای گاناش خامه را گرم کنید وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود عسل و کرم فندقی را هم مخلوط کنید بعد از سرد شدن داخل قیف ماسوله دار ریخته و روی قرابیه ها بریزید.
نوش جان