• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوای هویج یا باقلوا مثلثی با روش اسان در خانه

    طرز تهیه باقلوای هویج
    طرز تهیه باقلوای هویج

    طرز تهیه باقلوای هویج:

    مواد مورد نیاز:

    • یک بسته یوفکای باقلوا (470گرم)
    • 200 گرم کره
    • نصف استکان روغن مایع
    • یک لیوان پسته پودر شده

    مواد شربت:

    • دو نیم لیوان شکر
    • دو و نیم لیوان آب
    • یک برش لیمو

    طرز تهیه باقلوای هویج:

    ابتدا کره را آب کنید و روغن مایع را به کره اضافه کنید و کف ظرف پیرکس گرد را خوب چرب کنید.
    یوفکاها را روی سطح صاف باز می کنیم و قالب را روی یوفکاها قرار داده و برش می زنیم.


    ابتدا یک یوفکای گرد کف قالب می اندازیم و بعد تکه‌ های کناره یوفکا را داخل قالب می گذاریم و وسط یوفکا ها را چرب می کنیم وقتی همه تکه های کناری را داخل قالب قرار دادیم یک لیوان پودر پسته را روی یوفکا ها پخش می کنیم و بقیق برشهای گرد را باز با چرب کردن مابینشان داخل قالب قرار می دهیم کناره‌ ها را با یک کارد مانند ویدئو به سمت داخل می دهیم و بعد با چاقو به 16 قسمت برش می زنیم و بقیه کره و روغن مایع را روی یوفکاها پخش می کنیم و در فری که روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی یوفکاها می پزیم.


    برای شربت شکر و آب و یک برش لیمو را مخلوط کرده و می جوشانیم و بعد از به جوش آمدن 17_20 دقیقه با حرارت متوسط جوشانده و می گذاریم تا ولرم شود.
    بعد از خارج کردن باقلوا از فر وقتی از داغی افتاد شربت ولرم را روی باقلوا ها میریزیم 2_3 ساعت می گذاریم تا شربت خوب جذب باقلوا ها شود.
    نوش جان

    About The Author