طرز تهیه رشته خوشکار:
مواد مورد نیاز:
- آرد گندم ۲ پیمانه
- آرد برنج ۱ پیمانه
- آب یا شیر ۳ پیمانه یا ترکیبی از آب و شیر ( تا جایی ک غلظت مواد مثل فرنی بشه )
- گردو ۱ پیمانه
- جوز هندی ۱ ق چ
- پودر دارچین ۱ ق چ
- هل ۲ ق چ
- شکر نصف پیمانه
- روغن کمی
طرز تهیه رشته خوشکار:
اول بگم ک خیلیا تو گیلان با آرد برنج خالی درست میکردن و میکنن اما آرد برنج خالی باعث زود خشک شدن و سفت شدن میشه
بعضی ها هم کمی نشاسته ذرت میزنن در حد چند قاشق و میگن خیلی نرم میکنه ک من تجربشو ندارم اما شما انجام بدید من نداشتم
ی سری هم آرد برنج و آرد شیرینی رو مساوی میزنن ک اونم باز کمی زودتر خشک میشه
پس بهترین حالت ممکن اینه ک آرد گندم یا دو برابر آرد برنج باشه یا کمی بیشتر از آرد برنج.
اول مواد میانی یعنی گردو شکر و هل و دارچين و جوز هندی رو آسیاب کنید .بعد آرد ها رو با الک ریز الک کرده و کم کم آب اضافه کنید تا ب غلظت فرنی برسه بعد چون آرد برنج داره بهتره یکی دو ساعت استراحت بدید ( عجله داشتید میشه استراحت نداد)
مواد رو تو ظرف مخصوص ک چند سوراخ داره میریزیم ( ظرف نبود تو قیف قنادی هم میشه ریخت یک سوراخ کوچک کرد و با سرعت بیشتر مواد رو ریخت) تابه رو با دستمال کاغذی کمی چرب کرده بزارید کاملا داع بشه بعد مثل فیلم مواد رو بریزید حرارت ملایم باشه .آب مواد بخار بشه قشنگ مشخص ميشه از ماهی تابه جدا میشه خمیر اونوقت اروم درش بیارید و مثل فیلم تا بزنید و مواد داخلی رو ریخته و تا کنید .روشونو بپوشونید خشک نشه بعد هم تو روعن خیلی کم سرخ کنید. بعد هم تو شربت ولرم چتد دقبقه بمونه
شربت ۲ لیوان آب ۱ لیوان شکر و نصف گلاب و هل و دوست داشتید زعفرون .۵ دقیقه بجوشه کافیه. میتونید رشته خوشکار رو درست کنید فریزر نگه دارید و هر بار ب اندازه نیاز در بیارید سرخ کنید .فقط یخ زده سرخ کنید تا بیات نشه