طرز تهیه پوآچا کاتمر

طرز تهیه پوآچا کاتمر به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه پوآچا کاتمر

طرز تهیه پوآچا کاتمر:

مواد مورد نیاز:

  • دو لیوان شیر ولرم(لیوان 200میلی)
  • یک استکان روغن مایع(استکان 140 میلی)
  • سه قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • دو عدد تخم مرغ(زرده ها برای رومال)
  • یک پاکت خمیر مایه خیس یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
  • 6 لیوان آرد (لیوان 200 میلی)

مواد برای لای خمیر:

  • دو قاشق غذاخوری کره

برای وسط پوآچا:

  • پنیر سفید
  • جعفری

مواد برای رومال:

  • دو عدد زرده
  • یک قاشق شیر

طرز تهیه پوآچا کاتمر:

داخل کاسه شیر ولرم سفیده تخم مرغ شکر خمیر مایه رو غن مایع و نمک را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.


سطح کار را کمی آرد پاشی کرده خمیر عمل آمده را را هواگیری کرده و تا جایی که می توانیم خمیر را باز می کنیم دو قاشق کره آب شده را روی خمیر مالیده و خمیر را رول می کنیم و خمیر را به اندازه دو بند انگشت حدود 14 قسمت برش می زنیم و داخل یک سینی آرد پاشی می گذاریم و 10 دقیقه داخل یخچال می گذاریم دوباره هر چانه را باز می کنیم.

داخلش پنیر و جعفری قرار داده و مانند بقچه تا می زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و دو باره روی خمیر ها را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می دهیم زرده ها را با یک قاشق شیر مخلوط کرده و رومال می زنیم و سیاهدانه می پاشیم و در فری که روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم. بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه روی پوآچا ها را با دستمال تمیزی می پوشانیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image