دلایل وا رفتن کوکو چیست؟ ترفند جلوگیری از وارفتن کوکو

آموزش آشپزی
دلیل وا رفتن کوکو ترفند جلوگیری از وا رفتن

دلایل وا رفتن کوکو چیست؟

یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید وقتی له میشه توسط کوشت کوب منسجم تر میشه و حالت خمیری پیدا میکنه که بهتره.

دوم اینکه تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و روغن هم زیاد جذب میکنه و روغن کف میکنه .

سوم اینکه مایع کوکو رو یکساعت داخل یخچال استراحت بدید دیگه وا نمیرفته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image