طرز تهیه پاستای شکم پر:
مواد مورد نیاز:
- فیله مرغ پخته شده و خورد شده
- سیب زمینی آپز و نگینی شده
- خیار شور خورد شده
- پیازچه و جعفری خورد شده
- فلفل دلمه ای خورد شده
- ذرت
- سس مایونز
- نمک و فلفل و پودر آویشن
طرز تهیه پاستای شکم پر:
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و پودر آویشن و به سس اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
من از جامبو مدل ( سدانو ) استفاده کردم و ده دقیقه تو آب و نمک جوشاندم بعد آب کشی کردم کمی که آبش رفت بهش روغن زیتون زدم و گذاشتم یک ساعتی مونده ، بعد از یک ساعت داخلش و با مواد پر کردم