طرز تهیه شیرینی نعلی:
مواد مورد نیاز:
- مواد لازم
- آرد 2 پیمانه
- کره یک پیمانه
- پودر بادام 2 قاشق غذا خوری
- پودر قند 1/2 پیمانه
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- وانیل یا رنده ی پوست پرتقال به میزان لازم
ابتدا کره و پودر قند را با همزن بزنید تا زمانی که کاملاً یکدست و سفید گردد. سپس زرده تخم مرغ و وانیل یا رنده پوست پرتقال را به ترکیب اضافه نموده و هم بزنید. در مرحله بعد پودر بادام را اضافه نموده و درنهایت آرد را روی مواد الک نمایید. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید و خمیر به دست آمده را با دست کمی ورز دهید. توجه داشته باشید که این خمیر به دلیل وجود کره در مواد آن نباید زیاد ورز داده شود زیرا به روغن می افتد و در هنگام پخت شکل خود را از دست میدهد. پس از آماده شدن خمیر، روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید. مقداری از خمیر را برداشته و به صورت استوانه ای درآورده و به اندازه دلخواه برش دهید.
قسمت های برش خورده را به شکل یک نعل درآورید و داخل سینی فر که کف آن را کاملاً چرب کرده اید، بچینید. فر را از یک ربع قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم نمایید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شوند.
پس از پخته شدن شیرینی ها قسمتی از آن ها را در شکلات آب شده فرو ببرید و از پودر پسته یا نارگیل برای تزئین روی آن ها استفاده نمایید. به همین سادگی آموزش شیرینی نعلی با پیمانه به پایان رسید.
شیرینی نعلی با روغن مایع
در این بخش از آموزش شیرینی نعلی با پیمانه به آموزش پخت شیرینی نعلی با روغن مایع می پردازیم زیرا ممکن است برخی افراد از طعم غالب کره در شیرینی زیاد خوششان نیاید. این افراد میتوانند همانگونه که در دستور زیر آموزش داده شده است از مقدار کمی کره به همراه مقداری روغن مایع استفاده کنند.
مواد لازم آرد سفید قنادی120 گرم کره 70 گرم پودر شکر50 گرم شکلات شیری200 گرم تخممرغ کامل1 عددروغن مایع2 قاشق سوپ خوری سفیده تخممرغ1 عددخلال بادام برای تزیین
طرز تهیه شیرینی نعلی با روغن مایع
ابتدا کره ی نرم شده را به همراه پودر قند با دور کند همزن مخلوط نمایید. هنگامی که ترکیب کره و پودر قند به خوبی مخلوط شد و به رنگ کرم درآمدند تخم مرغ ها را اضافه کرده و با همزن بزنید. در مرحله بعد آرد را به صورت یک باره اضافه نموده و به وسیله همزن با سایر مواد به خوبی مخلوط نمایید. وقتی خمیر کاملاً یکدست شد آن را درون یک کیسه فریزر قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث میشود خمیر اصطلاحاً عمل آمده و چسبندگی آن از بین برود. پس از یک ساعت خمیر را از یخچال خارج نموده و گلوله هایی به اندازه نصرت