پاناکوتای شکلاتی

پاناکوتای شکلاتی : طرز تهیه در منزل

آموزش آشپزی دسر
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی:

مواد مورد نیاز:

  • شیر 3لیوان
  • شکر 3/4 لیوان
  • شکلات 80 تا 100 گرم
  • پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
  • خامه صبحانه 3/4 پاکت
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی:

اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه ( مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ، وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image