طرز تهیه گوشت قلقلی با سس گوجه فرنگی:
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- دو عدد پیاز ریز رنده شده
- نمک
- زردچوبه
- فلفل سیاه
- یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
- دو عدد گوجه فرنگی رنده شده
- سیب زمینی
- بادمجان
طرز تهیه گوشت قلقلی :
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم . سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم . یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم.یک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم. یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
میتونید مقداری غوره هم بریزید
گوشت قلقلی شما اماده است!!