طرز تهیه ماهی پوسته پنیری:
مواد مورد نیاز:
- یک کیلوگرم فیله ماهی
- چهار عدد تخم مرغ
- دویست گرم پنیر
- یک عدد لیمو
- صد و پنجاه گرم آرد
- جعفری
- مقدار کمی ادویه ماهی
طرز تهیه ماهی پنیری
ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید.
فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید.
فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید.
غذای شما اماده است!