طرز تهیه ته چین بادمجان:
مواد اولیه:
- بادمجان
- نمک
- روغن برای سرخ کردن
- مرغ
- ماست سفت
- ۲عدد زرده تخم مرغ
- ۱قاشق غذاخوری روغن مایع
- سه قاشق غذا خوری گلاب
- دو قاشق غذا خوری زعفران
- چهار پیمانه برنج
طرز تهیه:
اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای می کنیم . روشون نمک می پاچیم تا تلخیشون بره . بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) می پزیم و از استخوان جداشون میکنیم
برای ته چین ابتدا یک لیوان ماست سفت (ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم. من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم .برنج رو در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم. ته ظرفمون روغن می ریزیم و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجان های حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه. توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم.
ته چین بادمجان شما آماده است !!