• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ته چین بادمجان : طرز تهیه با روش آسان

    طرز تهیه ته چین بادمجان:
    طرز تهیه ته چین بادمجان

    طرز تهیه ته چین بادمجان:

    مواد اولیه:

    • بادمجان
    • نمک
    • روغن برای سرخ کردن
    • مرغ
    • ماست سفت
    • ۲عدد زرده تخم مرغ
    • ۱قاشق غذاخوری روغن مایع
    • سه قاشق غذا خوری گلاب
    • دو قاشق غذا خوری زعفران
    • چهار پیمانه برنج

    طرز تهیه:

    اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای می کنیم . روشون نمک می پاچیم تا تلخیشون بره . بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
    مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) می پزیم و از استخوان جداشون میکنیم
    برای ته چین ابتدا یک لیوان ماست سفت (ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
    غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم. من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم .برنج رو در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم. ته ظرفمون روغن می ریزیم و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
    نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجان های حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه. توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم.

    ته چین بادمجان شما آماده است !!

    About The Author