طرز تهیه ته چین بادمجان:

ته چین بادمجان : طرز تهیه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی
طرز تهیه ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان:

مواد اولیه:

  • بادمجان
  • نمک
  • روغن برای سرخ کردن
  • مرغ
  • ماست سفت
  • ۲عدد زرده تخم مرغ
  • ۱قاشق غذاخوری روغن مایع
  • سه قاشق غذا خوری گلاب
  • دو قاشق غذا خوری زعفران
  • چهار پیمانه برنج

طرز تهیه:

اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای می کنیم . روشون نمک می پاچیم تا تلخیشون بره . بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) می پزیم و از استخوان جداشون میکنیم
برای ته چین ابتدا یک لیوان ماست سفت (ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم. من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم .برنج رو در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم. ته ظرفمون روغن می ریزیم و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجان های حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه. توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم.

ته چین بادمجان شما آماده است !!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image