طرز تهیه کتلت کدو سبز:
طرز تهیه کتلت کدو سبز:
راحت و سریع آماده میشن و میشه هم به صورت کتلتهای کوچیک درست شن هم مثل کوکو… بستگی به خودتون داره!
میتونین مصرف روغن رو محدود کنین و حتی توی ظرف نسوز داخل فر بپزین تا کوکوی رژیمی داشته باشین!
دو روش برای گرفتن آب اضافی کدوسبز وجود داره:
روش اول اینکه روی کدو سبزهای رنده شده نمک بپاشیم و بعد چند دقیقه خوب فشار بدیم تا آب اضافی خارج شه!
روش دوم، کدوهای رنده شده را داخل تابه بدون روغن تفت بدیم تا رطوبت اضافی تبخیر شه و بعد از خنک شدن استفاده کنیم! (من همیشه این روش رو ترجیح میدم تا مواد غذایی کدو دور ریخته نشه و کنترل نیزان نمک مصرفی راحتتره!)
پنیر مورد استفاده در دستور میتونه هر کدوم از پنیرهای صبحانه که طعم خوبی داره باشه… یا اینکه کلا بیخیالش شین!
مواد لازم:
- کدو سبز رنده شده ۶ تا ۸ عدد
- پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک یا ۵ ساقه پیازچه خرد شده
- سیر له شده ۱ تا ۲ حبه
- شوید خشک ۱ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ ۴ تا ۳ عدد
- آرد ۲ قاشق سوپخوری
- زردچوبه ۱/۲قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر فتا، تبریز یا لاکتیکی خرد شده حدود ۵۰ گرم (به دلخواه)
طرز تهیه کتلت کدو سبز:
آب اضافه کدو سبز را به یکی از روشهای گفته شده در کپشن بگیرید.
کدوسبز، پیاز، سیر، شوید را در ظرفی بریزید. آرد و ادویهجات را به آن اضافه کنید و با چنگال کمی مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت در مواد پخش شوند.
تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی داشته باشید. در آخر پنیر خرد شده را اضافه و کمی دیگر مخلوط کنید.
بسته به سایز و حجم کدوی مورد استفاده ممکن است حدود ۴ تا ۵ عدد تخممرغ نیاز باشد. در حدی که مایه خیلی شل نباشد و تخم مرغ به تمام مواد برسد.
تابه را روی حرارت گرم کنید. مقداری روغن به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانیم با قاشق مقداری از مایه برداریم و با فاصله درون روغن بریزیم و از هر طرف سرخ کنیم تا طلایی شوند یا اینکه مانند انواع دیگر کوکو، مایه را به یکباره درون تابه ریخته و درب تابه را بگذاریم تا وقتی کوکو خود را گرفت و طلایی شد آن را برگردانیم تا از سمت دیگر نیز طلایی شود.
نوش جان