طرز تهیه کرپ فرانسوی:
طرز تهیه کرپ فرانسوی:
نانهای نازک تخممرغی که آسون و سریع آمادهمیشن و هم میشه به صورت شیرین برای دسر ، تهیه شن و هم برای غذاهای خوشمزه و خاص!
تهیه کرپ آسونه، فقط کمی حوصله میخواد!
کرپ رو میشه بلافاصله بعد از تهیه با خامه و میوه تازه یا کمپوتی سرو کرد یا وسطش رو با موادغذایی مثل گوشت و مرغ و کالباس و سبزیجات و پنیر پر کرد و داخل فر یا توی تابه مجددا طبخ کرد!
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۳۰۰ میلیلیتر
- کره ذوب شده ۱ قاشق سوپخوری
- نمک ۱ پینچ
- آرد ۱۵۰ گرم
- کره یا روغن مقداری برای چرب کردن تابه
طرز تهیه کرپ فرانسوی :
در ظرفی تخممرغ، شیر، کره و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید.
تابهای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حولهای بگیرید.
یه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.
کمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید.
برای تهیه کرپ دسر میتوانید یک الی دو قاشق سوپخوری شکر یا عسل یا شیرینکننده دلخواه را به مایه کرپ اضافه کنید و برای تهیه کرپهای غذایی مقدار نمک را بیشتر کنید.