• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رول بادمجان گردویی ارمنستانی طرز تهیه با روش آسان و خوشمزه در خانه

    رول بادمجان گردویی :

    طرز تهیه رول بادمجان گردویی

    طرز تهیه رول بادمجان گردویی:

    این رولهای بادمجان به ارمنستان و گرجستان تعلق دارن و پیش‌غذای محبوبی به شمار میان!

    مواد لازم:

    • بادمجان قلمی بی دانه ۲ عدد
    • گردوی ریز خرد شده ۷۰ گرم
    • گشنیز ریز خرد شده ۵ قاشق سوپخوری
    • سیر ۲ حبه
    • آب لیموترش تازه ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
    • دانه انار ۱/۲ پیمانه (به دلخواه)
    • ماست خامه‌ای یا چکیده غلیظ ۱۵۰ گرم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • روغن به مقدار لازم

    بادمجانها را به صورت ورقه‌های نازک خرد کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس با دستمال کاغذی آنها را خشک کنید و می‌توانید دوطرف آنها را با برس روغن بمالید و در تابه گریل گرم شده قرار دهید یا در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

    گردو، گشنیز، سیر، آب لیموترش، دانه انار، ماست خامه‌ای و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط و روی ورقه‌های بادمجان مقداری از مخلوط ماست بریزید و آنها را رول کنید.

    About The Author