• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بال مرغ پرویی – طرز تهی بال مرغ به سبک کشور پرو با روش آسان

    بال مرغ پرویی:

    طرز تهیه بال مرغ پرویی

    طرز تهیه بال مرغ پرویی:

    بالهای مرغ به روش کشور پِرو مزه‌دار و کباب شدن… البته میشه به جای کباب کردن تو تابه سرخشون هم کرد!

    مواد لازم:

    • بال و بازوی مرغ ۱ تا ۱/۵ کیلو
    • گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
    • پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    • پودر زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
    • سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
    • پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
    • لیموترش درشت ۱ عدد
    • اوریگانو یا آویشن ۱ قاشق چایخوری
    • فلفل سبز تند ۲ تا ۳ عدد
    • مایونز ۱/۲ پیمانه
    • خامه ۱/۲ پیمانه
    • شکر قهوه‌ای یا عسل ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک ۱/۴ ۱ قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • روغن (ترجیحا روغن زیتون) ۴ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه بال مرغ پرویی:

    ابتدا روی بالهای مرغ را با چاقو به صورت مورب چند برش ایجاد کنید تا مزه‌ها به خورد بال بروند.

    در ظرفی، گشنیز خرد شده، پودر دانه گشنیز، زیره، سیر له شده، پودر پاپریکا، اوریگانو، فلفل سبز تند خرد شده، مایونز، خامه، شکر، نمک و فلفل سیاه و روغن را با هم مخلوط کنید.

    پوست لیموترش را رنده کنید و به همراه آب آن به مایه مرینیت اضافه و خوب مخلوط کنید.

    بالهای آماده شده را به این مخلوط اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند. روی ظرف را بپوشانید و حداقل به مدت یکساعت تا یک شب در یخچال استراحت دهید تا به خوبی مزه‌دار شوند.

    پس از این مدت بالها را میتوانید به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید یا اینکه در تابه روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.

    About The Author