طرز تهیه شیرینی قرابیه صورتی:
- 125 گرم مارگارین
- یک عدد تخم مرغ
- دو و نیم لیوان نشاسته گندم
- نصف استکان آب لبو
- یک لیوان پودر شکر
- یک لیوان آرد
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
طرز تهیه شیرینی قرابیه صورتی:
آب لبوی قرمز را بگیرید و نصف استکان استفاده کنید.
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه کنید به اندازه گردو از خمیر برداشته و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده اید تا طلایی شدن زیر قرابیه ها حدود 10-15دقیقه بپزید.
نوش جان