طرز تهیه فرنی ورمیشل :
طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی:
همه مدل فرنی و پودینگ و شیربرنج خوردیم… بیاین مدل هندیاش رو امتحان کنیم که با رشتههای ورمیشل درست میشه!
این مدل فرنی، در هندوستان به نام sevyan kheer یا semiya kheer معروف است و در کشورهایی چون پاکستان هم تهیه میشه.
از انواع مغز آجیل در تهیه این فرنی میتونین استفاده کنید اما استفاده از بادام درختی، بادام هندی و پسته رایجتر است.
مواد مورد نیاز:
- رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- کره ۵۰ گرم
- شکر ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
- شیر ۱ لیتر
- پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
- خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
- کشمش بی دانه ۲ قاشق سوپخوری
- گلاب ۲ قاشق سوپخوری
- زعفران دم کشیده ۱ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
رشته ورمیشل و کره را با هم تفت دهید تا طلایی شوند. شکر ، شیر ، پودر هل را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
خلال بادام، گلاب، کشمش و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس در ظرف سرو بریزید.
این دسر هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود.
*به جای شکر، میتوانید از نصف قوطی شیر غلیظ شده شیرین (شیرعسلی) استفاده کنید.