• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه زنود السیت ( لیدی فینگر ) دسر محبوب و خوشمزه لبنانی !

    طرز تهیه زنود السیت:

    طرز تهیه زنود السیت

    طرز تهیه زنود السیت:

    یه دسر آسون و بی‌دردسر لبنانی به نام زنود السیت یا لیدی فینگر که محبوب ایام رمضان هم هست.

    از برشهای نان تست سفیدی که وسطشون با خامه یا سرشیر پر شده و بعد از سرخ شدن در شهد گلاب و بهارنارنج غوطه‌ور شده‌اند.

    مواد لازم:

    • نان تست ۱ بسته
    • خامه یا سرشیر ۲۵۰ گرم
    • پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین
    • آرد ۱/۴ پیمانه
    • آب ۱/۴ پیمانه

    شهر:

    • شکر ۱/۲ ۱ پیمانه
    • آب ۳/۴ پیمانه
    • گلاب ۱/۲ قاشق سوپخوری
    • عرق بهار نارنج ۱/۲ قاشق سوپخوری
    • آب‌لیموترش ۱/۲ قاشق سوپخوری

    ابتدا شهد را آماده کنید. شکر و آب را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد و شکر حل و شربت غلیظ شود سپس گلاب، عرق بهارنارنج و آب‌لیموترش را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.

    آرد و آب را با هم مخلوط کنید و از این مخلوط برای چسباندن لبه‌های نان استفاده کنید.

    قسمت طلایی دور نان‌های تست را با چاقو برش بزنید و هر قطعه نان را با وردنه ، وردنه‌کشی کنید تا خمیر نان فشرده شود‌.

    مقداری سرشیر یا خامه در یک طرف نان قرار دهید و نان را رول کنید. مقداری از مخلوط آرد و آب را دورتادور لبه نان بمالید سپس دو سر نان رول شده را خوب فشار دهید تا به هم بچسبد.

    رولهای آماده را در روغن سرخ کنید و سپس در شهد هم‌دما با محیط قرار دهید و سپس خارج کنید و درون صافی بگذارید، اجازه دهید شیره اضافی خارج شود و سپس با پودر پسته تزیین کنید.

    About The Author