طرز تهیه پنینی فلفل:
طرز تهیه پنینی فلفل:
پَنینی یه ساندویچ گریل شده گرم به سبک ایتالیاییه که محدودیتی در ساخت طعم ومزه نداره. پنیر معمولا عضو اصلی پَنینی محسوب میشه، انواع پنیرهای موتزرلا تازه و پنیرهای کشدار مخصوص ساندویچ و پیتزا و …
نان مورد استفاده در پنینی معمولا نان خمیرترش سنتی چاباتا ایتالیایی است، اما انواع برشهای نان فانتزی از قبیل نان تُست یا نان باگت قابل استفاده هست.
این دستور با طعم فلفلهای رنگی تابستانی و پنیر فتا درست میشه، میخواستم سادگی و در دسترس بودن مواد جزو الویتها باشه تا همه از ساخت یه ساندویچ با قیمتی مناسب بر بیان و ازش لذت ببرن!
به دلخواهتون میتونین انواع دیگری از صیفیجات، قارچ و گوشتهای دودی یا گریل شده رو هم به این ساندویچ اضافه کنید. پنیر هم میتونه از انواع پنیرهای خوش طعم باشه از پنیر فتا و خامهای تا پنیرهای کشدار و پرچرب محلی!
مواد لازم:
- نان ساندویچی ۴ عدد
- فلفل دلمهای زرد، قرمز و سبز از هر کدام یک عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیرفتا یا هر پنیر دلخواه به مقدار لازم
- برگ ریحان تازه ۱ دسته کوچک
نانهای ساندویچی از وسط برش بزنید و باز کنید.
فلفلها را روی شعله پخش کن با حرارت بالا کبابی کنید تا پوست روی فلفها بسوزد، سپس درون ظرف درب دار قرار دهید و بعد از خنک شدن پوست و هسته آنها را بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
در همین حین در تابه، یک قاشق سوپخوری کره یا روعن بریزید و پیاز خلالی خرد شده را درون تابه روی حرارت کم سرخ کنید تا کاراملی و نرم شود. سیر و آویشن را اضافه و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید و سپس فلفلهای کبابی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کرده و از روی حرارت بردارید.
بین نانها مقداری پنیر فتا بمالید و روی آن از مخلوط فلفل و برگ ریحان بریزید و به طور یکنواخت روی نان پخش کنید.
برای گریل کردن ساندویچها میتوانید از سانودیچ ساز برقی استفاده کنید یا اینکه تابه گریل یا تابه معمولی را روی حرارت ملایم گرم کنید و ساندویچ را داخل تابه قرار دهید، زوی ساندویچها را با کفگیر یا جسمی سنگین (مثلل یک تابه سنگین دیگر را روی ساندویچ قرار دهید ) به سمت پایین فشار دهید تا زمانی که زیر نان طلایی شود سپس ساندویچ را برگردانید تا از طرف دیگر نیز طلایی شود و سپس سرو کنید.
نوش جان