• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک سیب کاراملی – طرز تهیه کیک سیب کاراملی با روش آسان و حرفه ای

    کیک سیب کاراملی:

    کیک سیب کاراملی

    طرز تهیه کیک سیب کاراملی:

    برای قسمت کاراملی:

    • سیب نگینی خورد شده سه عدد متوسط
    • شکر سفید یا قهوه ای یک استکان
    • کره ۷۵ گرم
    • شیر ولرم یک و نیم استکان
    • نشاسته یک قاشق مربا خوری پر
    • دارچین ۱ قاشق چایخوری
    • وانیل کمی

    نشاسته رو توی نصف استکان شیر حل کنید و بقیه شیر رو بهش اضافه کنید .کره رو روی حرارت بزارید تا ذوب بشه بعد شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی بشه سیب رو بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد تابه رو از روی حرارت بردارید و شیر و نشاسته رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بزارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا مایه غلیظی بدست بیاد بعد هم دارچین و وانیل رو اضافه کنید و کنار بزارید تا به دمای محیط برسه.

    مواد لازم کیک :

    • کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم
    • تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
    • شکر ۱ استکان
    • ماست شیرین ۱ استکان
    • بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
    • وانیل کمی
    • آرد ۴ الی ۴/۵ استکان
    • گردو خورد شده به مقدار لازم

    قالب کمربندی ۲۸ سانتی رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید
    فر روی ۱۷۰ درجه گرم کنید.آرد و بکینگ پودر الک بشه. کره رو با همزن بزنید تا از هم باز بشه. بعد شکر و وانیل رو بهش اضافه کنید . با همزن بزنید تا کاملا پفکی بشه و رنگش از زردی به سفیدی برسه.

    حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و ماست رو اضافه کنی.در نهایت ترکیب آرد رو بهش اضافه کنید.توجه کنید که خمیر غلیظی باید بدست بیاد که شل و روان نیست و وقتی میریزیمش کف قالب باید با قاشق پخشش کنیم کف قالب و روش رو صاف کنیم.

    (در صورت شل بودن مایه کیک مواد سیب و کاراملی میره زیر کیک و میسوزه ). بعد هم مواد کاراملی که خنک شده رو روی مایه کیکمون میریزیم . با قاشق بصورت مارپیچ زیر و رو میکنیم . بعد هم گردو خورد شده رو روش میریزیم . میره تو فر به مدت حدودی ۴۰ تا ۵۰دقیقه .زمان پخت بسته به فرتون کمتر یا بیشتر میشه.
    توی این دستور گنجایش استکان ۱۲۵ میلی لیتر هست

    About The Author