طرز تهیه کیک نوتلا :
طرز تهیه کیک نوتلا :
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
- شکلات تلخ ذوب کرده یا نوتلا یا شکلات صبحانه ۱۵۰ گرم
- شکر یک پیمانه
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیر سه چهارم پیمانه(یا ترکیب آب و شیر خشک)
- آرد یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
شکلات ذوب شده را با کره مخلوط میکنیم و سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند هم بزنید حدودا ۴ دقیقه.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را ۳۰ ثانیه هم بزنید و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
شیر را اضافه کنید و سپس مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را که با هم الک شده اند اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قالب ۲۴ سانتی که کاغذ روغنی انداخته اید یا چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه.