طرز تهیه راتاتویی گوشتی :
طرز تهیه راتاتویی گوشتی :
من بدون مقدمه اومدم سراغ رسپی این خوشمزه جان
حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز و ادویه ی دلخواه و نمک توی بلندر بریزید تا پیاز له بشه و گوشت گلوله بشه (میتونید بدون بلندر پیاز رو رنده کنید و آبشو بگیرید و همراه ادویه به گوشت اضافه کنید و ورز بدید)
پیاز و بادنجان و کدو و گوجه رو حلقه ای برش بدید بهتره اندازه هاشون نزدیک به هم باشه که حلقه ها بزرگ و کوچیک نشه.
تلخی بادنجان رو بگیرید
و مثل شکل به ترتیب کنار هم بچینید من دو طرف گوشت رو پیاز و گوجه گذاشتم که طعمشون به خورد گوشت بره.
پیاز داغ و سس رو روشون بریزید و توی فر ۱۸۰ درجه بزارید تا برشته بشه( هر چه برشته تر خوشمزه تر)
میتونید فلفل دلمه هم اضافه کنید به لایه ها
یا حتی گوشت رو حذف کنید
نگم ازون طعم پیازیکه بالاش ترد و کرانچیه و زیرش کاراملی شده
سس : یه دونه پیاز کوچیک رو با دو تا گوجه فرنگی توی بلندر پوره کنید و یک قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آبلیمو و کمی نمک و یک قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید .
سس سالادم که خیلی خوشمزه س : دو قاشق غذاخوری سس پستو خونگی و سه قاشق غذاخوری ماست سون و آب نارنج یا آبلیمو و کمی نمک
اگر آموزش ها مفید بود براتون یک گل صلوات به پیشگاه مقدس امام زمان عجل الله هدیه کنید