طرز تهیه دلمه کینوا :
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده
- لپه خام یک چهارم پیمانه
- کینوای خام یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- فلفل دلمه نگینی نصف یک عدد
- رب و ادویه ی دلخواه و نمک
- سبزی شامل مرزه ، جعفری، شوید یا سبزی دلمه
طرز تهیه دلمه کینوا :
لپه و کینوا رو هر کدوم جداگانه بپزید و گوشت رو هم با پیاز و بقیه ی مواد تفت بدید و همه ی مواد رو همراه سبزی مخلوط کنید .
کلم رو درسته توی قابلمه بزرگ حاوی آب جوش و نمک و یک قاشق سرکه بزارید بپزه حدود یک ربع
بعد از اینکه کلم کمی سرد شد برگ هاش رو جدا کنید و مواد دلمه رو توشون بپیچید و بقیه ی برگ هایی که کوچیک هستن رو کف قابلمه بچینید و دلمه ها رو مرتب و فشرده روشون بچینید.
سس دلمه : رب گوجه دو قاشق غذا خوری و سرکه سیب یا ابلیمو یک قاشق غذاخوری و رب شاتوت سه تا چهار قاشق غذاخوری و کمی نمک و پیاز داغ رو کمی تفت بدید و با مقداری آب رقیق کنید .حدود یک و نیم لیوان سس بهتون میده سس رو روی مواد بریزید و بزارید با حرارت ملایم بپزه. من معمولا ۵ ساعت میزارم بپزه تا کاملا پخته و نرم بشه
یه بشقاب سنگین روی دلمه ها بزارید تا حین پخت باز نشن
رب شاتوت طعم شیرین به دلمه ها میده که بی نهایت خوشمزه میشه. اگه رب شاتوت در دسترستون نیست میتونید توی سس کمی شکر بریزید یا شیره انگور.
نوش جان
اگر آموزش ها مفید بود براتون یک صلوات هدیه کنید به پیشگاه نورانی امام عصر