• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک ترامیسو : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

    رسپی کیک ترامیسو
    رسپی کیک ترامیسو

    رسپی کیک ترامیسو:

    مواد کیک:

    • دو عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • یک استکان شیر ( استکان کمر باریک)
    • یک استکان روغن مایع
    • دو قاشق مرباخوری قهوه
    • دو قاشق غذاخوری کاکائو
    • نصف استکان آب گرم
    • یک پاکت پکینگ پودر
    • دو لیوان آرد

    برای خیس کردن کیک:

    • یک لیوان شیر
    • نصف لیوان آب
    • دو قاشق غذاخوری شکر
    • یک قاشق غذاخوری قهوه

    رسپی کیک ترامیسو:

    شیر و آب را گرم می کنیم و قهوه و شکر را داخلش حل کرده و کیک را خیس می کنیم.


    مواد کرم:
    یک استکان شیر را با یک پاکت کرم شانتی با هم زن بزنید. 100 گرم پنیر لبنه و 100گرم پنیر ساده بدون نمک و دو سه قاشق شکر اضافه کرده مخلوط کرده و به کرم شانتی اضافه کنید و دوباره با هم زن میزنیم تا یکدست شود.در صورت تمایل یکی دوتا موز خرد شده هم اضافه کنید.


    سس شکلاتی:

    • 200 گرم خامه
    • نصف استکان شیر
    • 180 گرم شکلات تلخ یا شیری


    خامه و شیر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد خاموش کره و شکلاتها را داخلش ریخته و کامل هم بزنید.


    طرز تهیه:
    تخم مرغ و شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم قهوه را در آب گرم حل کرده و اضافه می کنیم پودر کاکائو و پکینگ پودر و آرد را هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یکدست شود. داخل ظرف پیرکس که چرب کرده ایم میریزیم و ودر فری که از قبل روی 180درجه گرم شده حدود نیم ساعت می پزیم. بعد از در آوردن از فر شیر و قهوه را که مخوط کرده بودیم رویش میریزیم وقتی کمی خنک شد کرم را یکدست پخش کنید و سس شکلاتی که کمی خنک شده را رویش بریزید و حدود 4ساعت در یخچال بگذارید هنگام سرو رویش پودر کاکائو بپاشید.
    نوش جان

    About The Author