رسپی کیک ترامیسو:
مواد کیک:
- دو عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک استکان شیر ( استکان کمر باریک)
- یک استکان روغن مایع
- دو قاشق مرباخوری قهوه
- دو قاشق غذاخوری کاکائو
- نصف استکان آب گرم
- یک پاکت پکینگ پودر
- دو لیوان آرد
برای خیس کردن کیک:
- یک لیوان شیر
- نصف لیوان آب
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری قهوه
رسپی کیک ترامیسو:
شیر و آب را گرم می کنیم و قهوه و شکر را داخلش حل کرده و کیک را خیس می کنیم.
مواد کرم:
یک استکان شیر را با یک پاکت کرم شانتی با هم زن بزنید. 100 گرم پنیر لبنه و 100گرم پنیر ساده بدون نمک و دو سه قاشق شکر اضافه کرده مخلوط کرده و به کرم شانتی اضافه کنید و دوباره با هم زن میزنیم تا یکدست شود.در صورت تمایل یکی دوتا موز خرد شده هم اضافه کنید.
سس شکلاتی:
- 200 گرم خامه
- نصف استکان شیر
- 180 گرم شکلات تلخ یا شیری
خامه و شیر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد خاموش کره و شکلاتها را داخلش ریخته و کامل هم بزنید.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را می زنیم تا کرم رنگ شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم قهوه را در آب گرم حل کرده و اضافه می کنیم پودر کاکائو و پکینگ پودر و آرد را هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یکدست شود. داخل ظرف پیرکس که چرب کرده ایم میریزیم و ودر فری که از قبل روی 180درجه گرم شده حدود نیم ساعت می پزیم. بعد از در آوردن از فر شیر و قهوه را که مخوط کرده بودیم رویش میریزیم وقتی کمی خنک شد کرم را یکدست پخش کنید و سس شکلاتی که کمی خنک شده را رویش بریزید و حدود 4ساعت در یخچال بگذارید هنگام سرو رویش پودر کاکائو بپاشید.
نوش جان