طرز تهیه نان اکمک ترکیه ای :
مواد لازم:
- سه لیوان آرد
- یک کنیم لیوان آب ولرم
- نصف قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک
- یک قاشق مرباخوری نمک
طرز تهیه نان اکمک ترکیه ای:
ابتدا آرد را داخل کاسه ای می ریزیم . وسطش را باز می کنیم و خمیر مایه را میریزیم کمی از آب ولرم را اضافه می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه فعال شود مابقی آب و نمک را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر به دست می چسبد لطفا به این دقت کنید. روی خمیر را پوشانده و حدود 5-6 ساعت استراحت می دهیم .
بعد روی سطح کار را کاملا آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده حدود 10 دفعه از کناره ها به داخل تا می زنیم خمیر را جمع می کنیم و داخل ظرفی که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می گذاریم و یک برش عمیق وسطش می دهیم دوباره حدود 1/5-2ساعت استراحت می دهیم در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده 20دقیقه اول رویش را با کاغذ روغنی می پوشانیم و می پزیم و 20دقیقه بعد کاغذ روغنی را برداشته و دوباره می پزیم . وقتی از فر در آوردیم میگذاریم تا یک ساعت خنک شود بعد برش می زنیم.
نوش جان