آموزش درست کردن کیک بیسکوئیت پودینگی:
مواد مورد نیاز:
- آرد ۴ ق غ
- بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
- شیر ۱ لیتر
- پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ
- شکر ۳/۴ ل
- وانیل ۱ ق چ
- کره ۱ ق غ
- برای سس شکلاتی
- خامه صبحانه ۱ پاکت
- شکلات ۷۰ گرم
طرز تهیه کیک بیسکوئیت پودینگی:
خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.