• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    عصاره سیاه دانه خوراکی : فواید مصرف سیاه دانه در طب سنتی ایران

    عصاره سیاه دانه خوراکی

    عصاره سیاه دانه خوراکی:

    عصاره سیاه دانه خوراکی :

    یکی از مواردی که از دیرباز در طب سنتی ایران در درمان درد مفاصل ناشی از سوء مزاج سرد مورد استفاده قرار گرفته عصاره سیاه دانه خوراکی است .

    از عصاره سیاه دانه در مطالعات مختلف برای پیشگیری و درمان بسیاری از اختلالات و بیماری ها از جمله درد مفاصل، سردرد، احتقان بینی، آسم، آلرژی، تقویت سیستم ایمنی، عفونت ها و مشکلات گوارشی استفاده شده است.

    “تیموکینون” موجود در سیاهدانه اثرات ضد درد و ضد التهاب قوی، تنظیم کننده سیستم ایمنی و مهار فرایند های آلرژیک را دارا می باشد.

    همچنین برای “نایجلون”، یکی دیگر از ترکیبات این گیاه اثرات آنتی اسپاسم و اثرات گرم کنندگی گزارش شده است.

    مصرف کپسول سیاه دانه خوراکی در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید با کاهش تعداد مفاصل دردناک و متورم و خشکی صبحگاهی می تواند به عنوان داروی ضد روماتیسمی به کار برود.

    کپسول خوراکی سیاه دانه با بهره گیری از ترکیبات طبیعی اثرات چشمگیری در بهبود درد مفاصل کمر و دردهای عضلانی اسکلتی داشته است.

    نکات قابل توجه: از مصرف کپسول سیاه دانه در کودکان دوران بارداری و شیردهی خودداری شود.
    عوارض جانبی: موردی گزارش نشده است است.

    بهتر است قبل از مصرف با متخصص گیاهان دارویی مشورت شود.

    عصاره سیاه دانه خوراکی

    About The Author