انواع شیرین کننده ها :
شیرین کنندههای این پست با اینکه کالری تقریبا یکسانی دارن، اما اصلا شبیه به هم نیستن و تفاوتهای زیادی باهم دارن!
انواع شیرین کنندهها رو در ادامه بیشتر بشناس:
انواع شیرین کننده ها :
شیرین کنندههای طبیعی:
از سالمترین منابع قندی هستن که برای جلوگیری از بیماریهای مختلف جایگزین سایر شیرینکنندهها شدن! شربت افرا، عسل، شیره انگور و شیره خرما داخل این دسته قرار میگیرن!
شیرین کنندههای تصفیه شده:
شیرین کنندههایی مثل شکر سفید (ساکارز)، شکر قهوهای، شکر خام، و شربت ذرت هستند که در مقایسه با سایر شیرین کنندهها فایده کمتری برای بدن دارن، اما مصرف شکر قهوهای نسبت به سفید برای بدن بهتره!
مصنوعی:
با نامهای شیرین کنندههای بدون کالری و غیر مغذی هم شناخته میشن و به خاطر نداشتن کالری تو صنایع غذایی زیاد استفاده میشن و گزینه خوبی برای کاهش وزن هستن از طرفی ماده مغذی دیگهای هم ندارن به همین دلیل فایدهای برای بدن ندارن، ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز نمونههایی از آنها هستن!
اگه حذف دائمی شکر برات سخته، بنتو بهت کمک میکنه به اندازه از شیرین کنندهها استفاده کنی!