دستور پخت پاستا پنه ریگاته مرغ :
اخه غذا با اين همه دبدبه كبكبه و اسم لوس چطوري ميشه انقدر راحت باشه تهيش. تبلونه ي ظهر جمعه ما بودن ايشون
برای 2 نفر:
- پاستا پنه ٢٠٠ گرم
- سينه مرغ نواري برش داده ١٠٠ گرم
- كره ٢٠ گرم
- جعفري خرد شده مقداري
- پنير پارمسان مقداري
- سير ٢ حبه رنده شده
- زيتون سياه و گوجه گيلاسي براي تزئين
- خامه ٢ ق غ
- شير نصف ليوان
- فلفل سياه و نمك مقداري
طرز تهیه پاستا پنه ریگاته مرغ با سس آلفردو :
اول پاستا هارو توي ابجوش و نمك براي ده دقيقه تا يك ربع بپزيد و ابكش كنين. تو اين فاصله كه پاستا داره ميپزه كره رو تا تابه بریزید و مرغ رو بهش اضافه كنين تفت بدين تا رنگش عوض بشه. نمك و فلفل بزنين و سير رو اضافه كنين تا با مرغ تفت بخوره، نگران پخت مرغ نباشين تو ده دقيقه تفت دادن كاملأ ميپزه بعد خامه رو داخل شير حل کنید و به مرغ اضافه كنين، جعفري رو هم اضافه کنید و وقتي سس غليظ شد پنه هارو به سس اضافه كنين و پنير رو روش بريزين و مخلوط كنين بعد هم سريع سروش كنين.