طرز تهیه نان سیر :
مواد خمیر:
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک پاکت خمیر مایع خشک ( یک قاشق غذاخور )
- یک و نیم استکان آب ولرم ( اندازه استکان125میلی )
- 4قاشق غذاخوری روغن زیتون
- سه لیوان آرد ( اندازه لیوان 200 میلی )
- یک قاشق مرباخوری نمک
مواد سس:
- جعفری ریز خرد شده
- ریحان
- یک قاشق چایخوری آویشن
- 1قاشق چایخوری پودر سیر
- یک قاشق چایخوری رزماری
- یک و نیم قاشق غذاخوری کره
- یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو حبه سیر رنده شده
مواد دیگر:
- یک لیوان پنیر کاشار یا پنیر پیتزا
- دو عدد گوجه فرنگی
- زیتون سیاه
طرز تهیه نان سیر:
شکر آب و خمیر مایه را مخلوط کنید سپس روغن زیتون و آرد و نمک را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیری که نسبتا به دست می چسبد تهیه شود.
روی خمیر را پوشانده و حداقل نیم ساعت استراحت دهید.
ریحان و جعفری خرد شده را با کره و روغن زیتون و ادویجات مخلوط کنید سیر رنده شده را هم اضافه کرده و باهم خوب مخلوط کنید.
خمیر استراحت داده شده را روی سطح آ کمی ورز دهید و به دو قسمت تقسیم کنید و با وردنه به شکل پیده باز کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و با کمک چاقو مانند ویدئو روی خمیر خطهای بیندازید.
از مواد سس روی خمیر پخش می کنیم و روی خمیر ها را با سینی دیگری پوشانده و حدود20-25 دقیقه استراحت می دهیم.
روی خمیر استراحت داده شده پنیر پیتزا میریزیم و روی پنیر گوجه حلقه شده و زیتون ها را میچینیم و روی گوجه ها کمی آویشن و رزماری می پاشیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم کمی قبل از پخت کامل از فر در آورده و روی گوجه ها کمی پنیر پیتزا میریزیم و دوباره داخل فر می گذاریم تا پنیر آب شود.
نوش جان