طرز تهیه و دستور پخت کیک لحاف:
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد قنادی ۲۰۰ گرم
- شکر دانه ریز ۱۴۰ گرم
- روغن مایع ۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- بکینگ پودر ۶گرم
- شیر ۱۲۰ گرم
- نمک ۱ پینچ
مواد پنیری:
- پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر دانه ریز ۵۰ گرم
- وانیل ۱/۲ ق چ
دستور پخت کیک لحاف :
ابتدای کار فر رو با ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه و بعد شروع بکار کنید.
آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر كاكائو رو الک کنید و کنار بزارید.
حالا مواد پنیری رو اول آماده کنین، پنیر و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشه، بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و مخلوط کنید و نهایتا هم نشاسته ذرت رو حتما الک کنید و داخل مخلوط پنیری بریزید و با همزن بزنید.
میریم سراغ کیک:
تخم مرغ ها رو با شکر حدود ۵ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار بشه. روغن رو اضافه و مخلوط کنید.
بعد شیر اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط اردی رو که داشتین و الک کردین رو طی دو مرحله به ملات کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه تا گلوله آردی باقی نمونه.
کف قالب ۲۰ در ۳۰ یا (قالب ۲۳ سانت) رو چرب کنید کمی و کاغذ روغنی بندازین و ملات کیک رو توش بریزین.
مواد پنیری رو هم توي قیف بدون ماسوره بریزید و سرش رو قیچی کنید و به شکل افقی و عمودی خط بکشید.بزارید توی فر طبقه وسط برای مدت تقریبی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه.
با خلال دندان مرکز کیک رو تست کنید تا کامل پخته باشد.
دمای فرها متفاوته برای من ۶۰ دقیقه زمان برد پس حتما حواستون باشه چک کنید. من دو دقیقه هم گریل رو زدم.
بعد از خنک شدن میتونید کات کنید و توی ظرف بچینید و به دلخواه میتونین کمی هم پودر قند روش الک کنید تا جلوه ی زیباتری بگیره