دستور تهیه کیک ابری سبک و خوشمزه:
- تخم مرغ درشت ۴ عدد
- شیر ۱ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ ق چ
- روغن مایع ۲/۳ پیمانه
- خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
- سس کارامل به میزان لازم
دستور تهیه کیک ابری :
سفیده های تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره سپس داخل یخچال بزارید.
زرده ها و وانیل و شکر رو ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و ربانی بشه، شیر و خامه رو اضافه کنید و ۱ دقیقه مخلوط کنید، مرحله ی بعدی روغن رو اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگه میزنید و تمام. مخلوط اردی رو بعد از الک کردن به ملات کیک اضافه کنید در چند مرحله و با دور کند مخلوطش کنید. نهایتا سفیده رو به آرامی اضافه کرده و فولد میکنیم.
مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه در فر گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد می باشد ،طبقه ی وسط.
بعد از خنک شدن کیک رو برش زدم و روش رو سس کارامل خونگی که درست کرده بودم با قیف ریختم و با گردو خرد شده و پودر پسته و بادام پرک تزئین و با چای سرو کردم.
بی نظیر و نرررررمه طوری که بزارید دهنتون اب میشه