• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی چیزکیک شکلاتی + نکات کلیدی

    رسپی چیزکیک شکلاتی

    رسپی چیزکیک شکلاتی:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر ۳/۴ پیمانه
    • پودر کاکائو ۱ ق س
    • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
    • شیر ۱/۲ پ
    • آرد ۱ و ۱/۳ پ
    • وانیل کمی
    • بکینگ پودر ۱/۲ ق غ

    رسپی چیزکیک شکلاتی:

    تخم مرغارو با شکر و وانیل بزنید تا ربانی بشه بعد روغن و شیر رو بریزید و هم بزنید بعد هم ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که الک کردین رو بهش اضافه کنین و در حد مخلوط شدن بزنید.
    بریزید توی قالب ۲۰ سانت و توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
    وقتی خنک شد از وسط برش بزنید و کیک رو بزارید توی رینگ فیکس کنید.


    حالا ملات چیز کیک
    ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۲۰۰ گرم خامه صبحونه رو با ۳/۴ پیمانه پودر قند و یه بسته کافی میکس و ۱ قاشق غذاخوری سر خالی پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید. ۱ قاشق پودر ژلاتین رو روی ۱/۳ لیوان اب سرد بریزید و بن ماری کنید تا شفاف بشه. بعد از اینکه از حرارت افتاد بریزید توی ملات پنیری و مخلوط کنید.


    حالا ملات آماده شده چیز کیک رو روی کیک بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه.
    گاناش رو که ترکیب( شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم و خامه صبحانه ۲۰۰ گرم)بریزید روی چیز کیک و بزارید یخچال یه ساعت بمونه و تمام.

    رسپی چیزکیک شکلاتی

    About The Author