دستور پخت مرغ با سس خامه:
سلام دوستان روزتون بخیر
این دستوری که امروز براتون تهیه کردم خیلی سریع حاضر میشه و واقعا خوشمزه است و می تونید با برنج یا پاستا و یا سبزیجات نوش جان کنید . پیشنهاد می کنم حتمااا امتحانش کنید
- سینه ی مرغ ۳ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- خامه ۲۰۰ گرم
- آب مرغ ۱.۵ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم
- سیر دو حبه
- آویشن یک ق چ
- پاپریکا یک ق چ
- پودر پیاز یک ق چ
- آبلیمو یک ق غ
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه مرغ با سس خامه:
در ابتدا سینه های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده تا ضخامت آن کمتر شود و در مراحل پخت راحت تر بپزد و آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید .
آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در تابه را ببندید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد . نوش جان