طرز تهیه خورشت به و آلو:
مواد لازم :
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم ، پیاز ۱ عدد ، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غ خ، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ، آلو خورشتی ۱۲ تا ۱۵ عدد ، به ۲ عدد متوسط
آبلیمو و روغن ، زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه خورشت به و آلو:
اول داخل قابلمه یه دونه پیاز درشت رو نگینی خرد کردم با کمی روغن گذاشتم رو حرارت پیاز که کمی سبک شد و تفت خورد گوشت خورشتی رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم. نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم و دوباره کمی تفت دادم دو قاشق رب گوجه فرنگی زدم یه کمتفت دادم به اندازه لازم آب اضافه کردم و گذاشتم گوشت بپزه. بعد به رو شستم و خرد کردم به صورت حبه ایی بعد داخل یه تابه به های خورد شده رو کمی تفت دادم. آلو خورشتی رو شستم و گذاشتم کنار. وقتی گوشت پخته شد به تفت داده شده و آلو خورشتی رو اضافه کردم نیم ساعت دیگه گذاشتم بمونه تا به و آلو هم پخته بشه. آخرای پخت خورشتم زعفران دم کرده و دو قاشق آبلیمو اضافه کردم نمک خورشت رو تست کردم و تمام .
نکته : به ها رو برای این تفت میدیم که داخل قابلمه موقع پخت له نشه
اگه خورشت ملس دوست دارید میتونید به این خورشت کمی شکر هم بزنید به اندازه یه قاشق ( ولی من نزدم )
از پودر دارچین هم میتونید یه کم برای خورشتتون استفاده کنید
من دارچین هم نزدم چون رنگ خورشت تیره میشه