• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طریقه پخت خورشت قارچ + نکات کلیدی

    طریقه پخت خورشت قارچ

    طریقه پخت خورشت قارچ:

    مواد لازم:

    • مواد لازم برای 3 نفر
    • قارچ 300 گرم
    • ران یا سینه مرغ 3 تکه
    • نعناع و جعفری 300 گرم
    • پیاز 1 عدد متوسط
    • رب نارنج 1 قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
    • آب1 لیوان
    • روغن و ادویه دلخواه به مقدار کافی

    طریقه پخت خورشت قارچ :


    ابتدا نعناع و جعفری تازه را می شوریم و به صورت ریز ساطوری خرد می کنیم. سپس با کمی روغن درون یک ماهیتابه مناسب به مدت 20 تا 30 دقیقه تفت می دهیم.

    پس از این که سبزی ها کامل تفت داده شد و نیم پز شد، زیر شعله را خاموش می کنیم و ماهیتابه را کنار می گذاریم. در ادامه قارچ ها را خوب می شوریم یا پوست کنده و به صورت ورقه ای، خرد می کنیم.


    سپس کمی روغن درون ماهیتابه جدا گانه می ریزیم و صبر می کنیم روغن به خوبی داغ شود. وقتی روغن به میزان لازم داغ شد، قارچ ها را اضافه کرده و به صورت مداوم تفت می دهیم تا کاملا آب نیندازند و سرخ شوند.


    برای این که قارچ ها آب نیاندازد، روغن باید خوب داغ باشد و از هم زدن زیاد قارچ ها هنگام سرخ شدن خود داری نمایید. لازم به ذکر است که اگر قارچ ها ریز باشد نیازی به خرد کردن ندارد و می توان درسته سرخ کرد.


    یک پیاز متوسط را پوست کنده و به صورت خلالی یا نگینی ریز می کنیم. سپس درون یک قابلمه که روی شعله گاز گرم شده است، با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم تا پیاز ها به خوبی سبک و شیشه ای شوند.


    بعد از این که پیاز ها سبک و طلایی شد، تکه های مرغ را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. تکه های مرغ که کمی طلایی شد، زعفران دم کرده را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده و هم می زنیم تا زعفران به تمام تکه های مرغ برسد.

    پس از آن، نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه می کنیم و سرخ کردن مرغ را ادامه می دهیم تا مغز پخت شود.

    نعناع و جعفری تفت داده شده در مرحله اول، را به مرغ اضافه می کنیم و مخلوط می نماییم.


    سپس یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم با شعله کم خورش پخته شود. بعد از پخت کامل مرغ ها و غلیظ شدن آب خورش، قارچ های سرخ شده را اضافه می کنیم.


    مقدار یک قاشق غذاخوری رب نارنج یا اگر رب نارنج در دسترس نبود، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و با شعله کم می گذاریم تا خورش جا بیفتد و روغن بیاندازد. این خورش همراه با برنج (زرشک و زعفران) سرو می شود.

    دستور پخت خورشت قارچ

    About The Author