آموزش درست کردن پاناکوتا ژله انار:
مواد لازم:
- شیر …..یک و نیم لیوان ( سرد)
- پودر ژلاتین …..2 قاشق غذا خوری
- شکر …..نصف پیمانه
- خامه…..100 گرم (من خامه قنادی استفاده کردم)
- وانیل….. نصف ق چ
- پودر ژله اکلیلی انار 1بسته
طرز تهیه پاناکوتا ژله انار:
در یک ظرف ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر سرد بپاشید و بعد آروم هم بزنید.
حالا ظرف را روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین کاملا در حل و شفاف شه
در ظرف دیگر با قیمانده شیر و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل شه
نمی خواهیم ک شیر بجوشه ، فقط در حدی که شکر حل شه از روی حرارت بردارین و
بعد مخلوط ژلاتین و بعد خامه را اضافه کنید ، کمی هم وانیل بزنید.
@ashpazi.ba_afra
حالا پاناکوتای ما آمادست
ژله را هم طبق دستور روی پاکت درست کنید
فقط چندتا نکته را بگم
اگر ژله شفاف می خواهید از آب سرد استفاده نکنید یا مقدار آب سرد را کمتر بریزید
و فقط از یک و نیم الی دو لیوان آب جوش استفاده کنید ، هر چه هم مقدار آبی که استفاده می کنید کمتر باشه ژله شما سفتر میشه
من برای این ظرفها از یک و نیم لیوان فقط آب جوش استفاده کردم.
و حتما هم بزارید ژله خنک شه و بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید
فرقی نمی کنه ک اول پاناکوتا را بریزید یا ژله ( بسته به سلیقه شما داره )
اگر می خواهید ژله شما مورب( کج ) باشه ، حتما لیوانتون را داخل ظرفی کج بزارید و حتما هم زیر و کنار لیوان ها ، دستمال بزارید تا سُر نخوره و بعد قاشق قاشق ژله یا پاناکوتا را بریزید و بزارید یخچال تا ببنده و بعد بعدی را روش بریزید.
در آخر هم روی دسر را با انار یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.