آموزش درست کردن دسر پاناکوتای گیلاس:
طرز تهیه پاناکوتای گیلاس :
مواد مورد نیاز:
- شیر دو لیوان / خامه صبحانه 1 پاکت
- پودر ژلاتین 2 ق س / شکر نصف پیمانه
- گیلاس پوره شده 1 لیوان /وانیل نوک ق چ
- آب سرد یک سوم پیمانه
پودر ژلاتین رو به آب سرد اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روی بخار کتری قرار میدهیم تا شفاف شود، شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم در حدی که گرم شود و شکر حل شود، حالا خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود، وانیل و پوره گیلاس رو هم اضافه میکنیم، آخر سر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم، قالب رو کمی چرب کنید و مواد دسر رو توی قالب میریزیم، قالب رو به مدت چهار الی پنج ساعت توی یخچال قرار میدهیم تا بگیرد،
برای جدا کردن از قالب پنج دقیقه در محیط قرار دهید بعد اطراف قالب را جدا میکنیم و توی ظرف مورد نظر بر میگردونیم…
اگه رنگ گیلاس ها تیره نبود میتونید از یک قطره رنگ قرمز خوراکی هم استفاده کنید