دستور پخت و طرز تهیه شارلوت یلدایی:
- تخم مرغ درشت( همدمای محیط ) ۳ عدد
- شکر ۸۰ گرم
- عسل ۱۰ گرم
- وانیل شکری ۱ ق چایخوری
- خامه صبحانه ۴۵ گرم
- کره ۳۰ گرم
- آرد ۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
- رنگ قرمز (در صورت تمایل )
طرز تهیه شارلوت یلدایی :
ابتدا شکر و تخم مرغها و عسل را داخل یک کاسه مخلوط کرده و بعد کاسه را داخل آبجوش قرار میدهیم و دائم هم میزنیم. اگر درجه دارین باید به ۴۰ درجه سانتیگراد برسد، اگر ندارین، مایه را لمس کنین. باید کمی گرم باشد و شکرها کاملا ذوب شده باشن، حالا داخل همزن بریزین، وانیل و رنگ را باید در این مرحله اضافه کنین، کاملا پف کرده و سبک شده، حالا آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و در دو مرحله داخل مواد فولد میکنیم. (اگر فولد کردن براتون سخته، داخل همزن با کمترین سرعت، ۱۰ ثانیه بزنین )
خامه و کره را که قبلا داخل کاسه روی آبجوش گذاشته بودیم برمیداریم، دو قاشق از مایه ی کیک را با آن مخلوط کرده و مایه را به مواد کیک برمیگردونیم و آهسته فولد میکنیم (دقت کنین فولد و همزدن بیش از حد ،پف کیک را میخوابونه )
این میزان مواد اولیه برای قالب ۷ اینچی (۱۵ سانت) عالیه، حتما کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و دیواره ها راهم اسپری روغن بزنین، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۳۵ درجه فارنهایت) به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه. (شاید بیشتر)
مواد لازم برای فیلینگ:
- پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- خامه ی قنادی ۲۰۰ گرم
پ.ن۱ من لبه های کیک و گرفتم چون دلم میخواست بعد از گذاشتن لیدی فینگرها، کیکم خیلی چاق به نظر نیاد،پس کاملا سلیقه ای.
پ.ن ۲ اگر کیک و دوست داشتین و استقبال کردین،دستور لیدی فینگر های خونگی و براتون میزارم.
پ.ن ۳ من دوبار کیک درست کردم ولی فیلینگ و دو برابر نکردم، همین میزان کافی بود.