دستور پخت کیک ناپلئونی با روش آسون:
مواد لازم:
- آرد نول یا آرد کیک ۴۰۰ گرم
- کره ی سرد ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۳۰ گرم
- نمک ۱/۴ ق چ
- شکر ۱ ق چ
- آب یخ ۱۰۰ گرم
- سرکه ۱ ق چ
طرز تهیه کیک ناپلئونی خونگی:
آرد، کره، نمک و شکر را داخل غذاساز میریزیم تا شبیه خرده نان شود؛ یک گودی در وسط آن ایجاد کرده؛ روغن مایع؛ آب یخ و سرکه را بریزین و ورز بدین؛ خمیر نیاز به ورز طولانی ندارد؛ بعد از ۵ دقیقه آماده ست؛ به تا های خمیر دقت کنین؛ بعد از اینکه تا ها را زدیم؛ نیم ساعت در فریزر قرار میدهیم.
دقت کنین اضافه های خمیر را برای تزئین اطراف کیک نیاز داریم؛ پس سه دایره ی کامل دربیاریم و یک دایره که به هشت مثلث برش دادیم.در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا وقتی طلایی شدن.
بین لایه ها میتونین فقط خامه بزنین ولی خامه و کرم پتیسیر باهم بینهایت خوشمزه ست؛ اینکه خامه بیشتر یا کرم بیشتر باشه کاملا سلیقه ایه؛
اضافه های خمیر را بعد از خنک شدن داخل غذاساز پودر کنین.
یک کیک ناپلئونی بسیار سریع و راحت و بینهایت خوشمزه در انتظار شماست